Om FCA

Fiat Chrysler Automobiles, även känt som FCA, är ett multinationellt företag och för närvarande världens sjunde största bilproducent. I FCA ingår bland andra varumärkena Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth.

Jeep

Jeep är ett varumärke tillhörande FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles). Modellerna har med sin karaktäristiska grill och gedigna kompetens både on- och offroad varit stilbildande under många år. Idag finns ett välutrustat modellprogram som passar både urbana körmönster och behov såväl som resurskrävande förhållanden. Genom att kombinera innovativ teknologi med legendarisk 4x4-kapacitet ligger Jeep alltid i framkant.

Fiat

Fiat vars namn är en akronym av Fabbrica Italiana Automobili Torino tillhör FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles). 1936 introducerades vad som än idag är att betrakta som en designikon: Fiat 500 eller ”Topolino” som den populärt kallats. Idag har Fiat ett brett modellprogram vilket erbjuder ett stort antal valmöjligheter vad gäller allt från kapacitet till design.

Alfa Romeo

Alfa Romeos DNA utgörs av Italiensk design, körglädje och motorsport. Alfa ingår i FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles) och utvecklar tekniskt avancerade bilar med smakfull design och sportighet som naturliga beståndsdelar. Nu senast supersportbilen Alfa Romeo 4C. Det klassiska Quadrifoglio(fyrklöver)-emblemet pryder premiumversionerna och befäster Alfa Romeos gedigna historia.

Abarth

Abarth ingår i FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles) och är design och prestanda som inte går att ta miste på. Ända sedan 1949 har varumärket och bilarna genomsyrats av Carlo Abarths vision och arv. Grunden i varumärket är den starka, bestämda och dominerande karaktären hos hans stjärntecken, skorpionen. Den blev först en logo och därefter ett omisskännligt signum för bilar med unika dimensioner, former, fart och attityd.